Uputstvo za upotrebu:
Kuvajte u ključaloj vodi 11 minuta.
Predlog za upotrebu:
Zahvaljujući svojoj svestranosti, može se kombinovati sa beskonačnim brojem začina, kao i savršeno koristiti za hladna jela sa sosovima i prženim povrćem.
Evo jednostavnog, ali ukusnog recepta za svakodnevno kuvanje: Maccheroncelli sa burrata sir, belim repom i srdelama za 4 osobe.
Sastojci:
- 360g Maccheroncelli testenina
- 150g graška
- 1 šolja povrtnog bujona
- 150g slanine
- 50g ricotta sira
- ekstra devičansko maslinovo ulje, so, biber
Priprema:
- Propržite slaninu na ulju, pa stavite na stranu.
- Prokuvajte grašak u povrtnom bujonu, zatim kuvajte 2 minuta. U međuvremenu, kuvajte testeninu, a zatim procedite nakon 11 minuta.
- Pomešajte kuvanu testeninu i grašak, pospite sir preko njih i dodajte prženu slaninu.
- Začinite po ukusu sa svežim nane, i jelo je spremno za konzumiranje.
Proizvođačke informacije:
Zahvaljujući metodama Lenta Lavorazione i pažljivom radu proizvođača testenina Rummo, Rummo testenina zadržava svoj oblik nakon kuvanja. Brašno korišćeno za testeninu je visokog kvaliteta. Koristi se isključivo najbolja pšenica koju priroda može pružiti, jer samo na taj način može se obezbediti visok sadržaj proteina u testenini
Čuvanje: Čuvati na suvom, hladnom mestu zaštićenom od sunčeve svetlosti.
Informacije o proizvodu: Informacije o prikazanim proizvodima služe samo za prethodno informisanje, nakon preuzimanja proizvoda dobićete konačne informacije na osnovu etikete datog proizvoda.
Hranljiva vrednost: 100 g Energija: 1528 kJ/361 kCal Masti: 3 g od toga zasićene masne kiseline: 0.9 g Ugljeni hidrati: 67.4 g od toga šećeri: 1 g Proteini: 13.9 g So: 0.01 g Dijetetska vlakna: 4.4 g