Uputstvo za upotrebu:
Kuvajte u ključaloj vodi 8 minuta.
Predlog za upotrebu:
Evo jednostavnog, ali ukusnog recepta za svakodnevno kuvanje: Penne all'arrabbiata za 4 osobe.
Sastojci:
- 340 g Rummo Penne Rigate N° 66 testenina
- 225 ml paradajz sos
- 1 čen belog luka
- 15 g italijanskog čilija
- 60 ml ekstra devičanskog maslinovog ulja
Priprema:
- Oguli i proprži beli luk na maslinovom ulju.
- Dodaj zgnječeni čili i paradajz sos. Ostavi još nekoliko minuta na vatri da se ukusi sjedine.
- Zavri vodu u šerpi, dodaj so, pa kuvaj testeninu 11 minuta.
- Nakon što se testenina skuva, procedi je, pa dodaj sosu i jelo je spremno za konzumiranje.
Proizvođačke informacije:
Zahvaljujući metodi Lenta Lavorazione i pažljivom radu proizvođača tjestenine Rummo, Rummo tjestenina zadržava oblik nakon kuvanja. Brašno korišćeno za proizvodnju tjestenine visokog je kvaliteta. Koristi se isključivo najbolji durum pšenica koju priroda nudi, jer samo na taj način može se osigurati visok sadržaj proteina u tjestenini.
Čuvanje:
Treba čuvati na suvom, hladnom mestu zaštićenom od sunčeve svetlosti.
Informacije o proizvodu:
Informacije o proizvodu prikazane ovde služe samo za preliminarno informisanje; nakon što primite proizvod, konačne informacije dobijate na etiketi konkretnog proizvoda.
Hranljiva vrednost: 100 g Energija: 1537 kJ/363 kCal Masti: 3.1 g od kojih zasićene masti: 0.8 g Ugljeni hidrati: 68.9 g od kojih šećeri: 1 g Proteini: 12.5 g So: 0.01 g Dijetetska vlakna: 4.8 g